Ανατροπή δεδομένων με Κανός!

Ανατροπή δεδομένων με Κανός!

Η Βαλένθια ήταν το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, αλλά πλέον έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του και η Αντερλεχτ – Τι γράφουν στην Αγγλία.

Μακριά από την Μπρέντφορντ είναι το μέλλον του Σέρτζι Κανός, καθώς ο προπονητής της βρετανικής ομάδας δεν υπολογίζει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Ιβηρας έχει ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Μπρέντφορντ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να επιθυμεί την μεταγραφή του στην Βαλένθια. Όμως, οι Νυχτερίδες δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή με την Μπρέντφορντ, με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του Σέρτζι Κανός.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν: Τα «υπερόπλα» στα χέρια του Μπαρτζώκα και ο παράγοντας… Σίκμα

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει η Βαλένθια να συμφωνήσει με την Μπρέντφορντ, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Κανός έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παίξει στις Νυχτερίδες, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κανός το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας 8 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ