«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Μπορέ» (vids)

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Μπορέ» (vids)

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κολομβιανού φορ της Άιντραχτ, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντίνη.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Ράφαελ Σάντος Μπορέ και φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, έχουν βάλει στο… μάτι τον 27χρονο στράικερ της γερμανικής ομάδας και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους «αετούς».

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μερλό, ο οποίος είχε ενημερώσει και για το deal του Ολυμπιακού με την Πούμας για τον Νικολάς Φρέιρε, οι ερυθρόλευκοι είναι σε επικοινωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τους Γερμανούς και έχουν κάνει επίσημη κρούση για να τον φέρουν στο λιμάνι.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται παράλληλα και η Λυών, όμως, επίσημη κίνηση τονίζεται πως έχει γίνει μόνο από τους Πειραιώτες. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Άιντραχτ είναι διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με οποιονδήποτε σύλλογο για τον Λατινοαμερικάνο φορ, προκειμένου να τον πουλήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2025 με τους «αετούς».

Όσον αφορά τον Μπορέ, την περασμένη αγωνίστηκε σε 47 ματς με την Άιντραχτ, τα 8 εξ αυτών στο Champions League με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Είναι ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στον τελικό του Europa League για τη γερμανική ομάδα το 2022 κόντρα στη Ρέιντζερς με γκολ και εύστοχο χτύπημα πέναλτι για να δώσει την κούπα στην ομάδα του.

Ο 27χρονος στράικερ, που έχει ύψος 1,74μ. μπορεί πέρα από επιθετικός να παίξει και στα άκρα, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Κολομβίας. Η ομάδα της Φρανκφούρτης τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο το 2021 από την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία με τη σειρά της είχε δαπανήσει το 2017 το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επίσης έχει κάνει μεγάλη καριέρα στη Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια με απολογισμό 56 γκολ και 18 ασίστ σε 149 αναμετρήσεις καθώς και έξι τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2018 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ακόμη, έχει αγωνιστεί και στην Ντεπορτίβο Κάλι, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 334 φορές στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 101 γκολ και 39 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ