Πεπ: «Έμαθα πολλά από τον Μαχρέζ, του ήρθε εκπληκτική προσφορά»

Πεπ: «Έμαθα πολλά από τον Μαχρέζ, του ήρθε εκπληκτική προσφορά»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την αποχώρηση του Ρίγιαντ Μαχρέζ στην Αλ Αχλί, τη σχέση του μαζί του, αλλά και τον αντικαταστάτη του.

Η σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή (6/8) κόντρα στην Άρσεναλ για τον τελικό του Community Shield και στις 16 του Αυγούστου αντιμετωπίζει την Σεβίλλη για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ενδιάμεσα (11/8) θα βρει μπροστά της την Μπέρνλι στην Premier League.

Αύριο (30/7) η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δίνει δυνατό φιλικό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ισπανός μίλησε στα Μέσα σχετικά με τη μεταγραφή του Ρίγιαντ Μαχρέζ στην Αλ Αχλί, αλλά και τη σχέση που είχε μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Ουγγαρία 13-14 (10-10κ.δ.): Κρίμα για αυτή την ομαδάρα

Συγκεκριμένα: «Η Σαουδική Αραβία άλλαξε την αγορά. Λίγους μήνες πριν, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος που πήγε, ουδείς πίστευε ότι θα πήγαιναν να παίξουν εκεί πολλοί κορυφαίοι παίκτες.

Στο μέλλον θα πάνε περισσότεροι και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουν οι ομάδες. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ δέχτηκε μία εκπληκτική προσφορά και δεν θα μπορούσαμε να του πούμε να μην το κάνει.

Είχα μία εξαιρετική σχέση μαζί του, είχαμε εκπληκτικό σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους απόλαυσα περισσότερο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Μπορούσε να παίξει σήμερα και την επόμενη ημέρα να ξαναπαίξει.

Καταλαβαίνω πλήρως την απόφασή του να φύγει, ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν να μην παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στους τελικούς του Champions League. Ήταν ωραίο που δούλεψα μαζί του, έμαθα πολλά.

Ενώ για τον αντικαταστάτη του δήλωσε: «Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, η αγορά θα είναι ανοιχτή μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Λίγα ή πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν.

Θα δούμε αν θα χρειαστούμε εξτρέμ ή παίκτες για να παίξουν μέσα, θα δούμε τι θα γίνει με τους δανεισμούς, ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ