Στα χνάρια του… Μουντιάλ η Premier League

Στα χνάρια του… Μουντιάλ η Premier League

To παράδειγμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σχετικά με τις καθυστερήσεις που θα κρατούνται στους αγώνες της αποφάσισε να ακολουθήσει η Premier League.

Premier League όπως… Μουντιάλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports» η αγγλική ομονσπονδία έχει απευθύνει οδηγία προς τους διαιτητές ώστε να κρατάνε μεγαλύτερο χρόνο καθυστερήσεων στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με σκοπό να μειωθεί ο χαμένος χρόνος.

Επιπλέον αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη αυστηρότητα προς τους παίκτες και τα επιτελεία. Μεγαλύτερη επιτήρηση στους πάγκους, αφού δεν θα επιτρέπεται να υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα όρια, ούτε και να σηκώνονται οι αναπληρωματικοί και το επιτελείο. Θα κρατείται έξτρα χρόνος για διαμαρτυρίες, έξτρα χρόνο για τα φάουλ που αποφέρουν τραυματισμούς παικτών που θα μένουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ πήρε θέση για τον Σλούκα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα κρατείται μεγάλος αριθμός καθυστερήσεων και στα δύο ημίχρονα και τα παιχνίδια θα διαρκούν πάνω από 100 λεπτά συνολικά. Ο χρόνος των καθυστερήσεων θα υπερβαίνει τα 10 λεπτά στο σύνολό τους, ενώ θα κρατείται έξτρα χρόνος για τους πανηγυρισμούς που πλέον έχουν γίνει μεγαλύτεροι σε διάρκεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ