Το «αντίο» του Φαμπίνιο στην Λίβερπουλ (vid)

Το «αντίο» του Φαμπίνιο στην Λίβερπουλ (vid)

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ, ο Φαμπίνιο δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media για να πει το δικό του «αντίο» στην Λίβερπουλ.

Ο Φαμπίνιο είπε το δικό του «ευχαριστώ» και «αντίο» στην οικογένεια της Λίβερπουλ, και θυμάται όλες τις σπουδαίες στιγμές που πέρασε με το αγγλικό κλαμπ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ πήρε μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ και αποχώρησε από τους «Reds» μετά από 5 χρόνια που κατέκτησε τα πάντα, μαζί τους.

Στην μνήμη του θα μείνει βέβαια εκείνη η μαγική βραδιά, εκείνη η ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως λέει και ο ίδιος.

Η ανάρτηση του Φαμπίνιο με το «αντίο» στη Λίβερπουλ:

«Σήμερα φεύγω από το σπίτι μου. Έχουν περάσει πέντε χρόνια που φοράω αυτή τη φανέλα και πάντα με τη μεγαλύτερη τιμή και ευτυχία. Από την πρώτη μέρα στο Λίβερπουλ, με έχουν αγκαλιάσει όλοι. Αυτό που είδα μέσα σε αυτό το κλαμπ, η σχέση μεταξύ των ανθρώπων εκεί, με έκανε να νιώσω σαν οικογένεια. Σε αυτά τα πέντε χρόνια, μεγάλωσα ως παίκτης, ως άντρας, έκανα όνειρα πραγματικότητα… Με αυτή τη φανέλα, κέρδισα κάθε τίτλο που μπορεί να ονειρευτεί ένας παίκτης. Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Καραμπάο… Χάρη στη Λίβερπουλ, έφτασα στο υψηλότερο επίπεδο μου και έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χάρη στη Λίβερπουλ, εκπλήρωσα το όνειρό μου να περπατήσω σε ένα γήπεδο με τον γιο μου στην αγκαλιά μου. Χάρη στη Λίβερπουλ, έπαιξα στο καλύτερο γήπεδο του κόσμου, με την καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο, που είναι το Άνφιλντ. Χάρη στη Λίβερπουλ, έζησα το μεγαλύτερο ματς της ζωής μου, την επιστροφή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία δεν καταλαβαίνει κανείς, αν δεν βρισκόταν στο Άνφιλντ. Αυτή η στιγμή θα είναι πάντα στη μνήμη μου. Μου αρέσει αυτό που αντιπροσωπεύει αυτός ο κόσμος για τον σύλλογο. Αυτή η σχέση αγάπης μεταξύ του συλλόγου και των φιλάθλων πάντα με εντυπωσίαζε. Και μπορώ να πω χωρίς φόβο ότι το “You’ll never walk alone”, μετά από εκείνο το ματς, δίπλα στους οπαδούς μας, ήταν η πιο καθοριστική στιγμή της καριέρας μου με τη Λίβερπουλ. Το λέω με μια καρδιά γεμάτη χαρά: Λατρεύω αυτό το κλαμπ. Ευχαριστώ Reds για όλα όσα ζήσαμε μαζί. You will never walk alone».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ