Γουέστ Χαμ: Συμφώνησε με τον Άγιαξ για τον Έντσον Άλβαρεζ

Γουέστ Χαμ: Συμφώνησε με τον Άγιαξ για τον Έντσον Άλβαρεζ

Παίκτης της Γουέστ Χαμ πρέπει να θεωρείται ο Έντσον Άλβαρεζ, αφού τα «σφυριά» έφτασαν σε συμφωνία με τον Άγιαξ για την απόκτηση του.

Η Γουέστ Χαμ βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντέκλαν Ράις, που αναχώρησε για την Άρσεναλ ως η ακριβότερη μεταγραφή στη ιστορία της Premier League, στο πρόσωπο του Έντσον Άλβαρεζ του Άγιαξ, με τον οποίο έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία.

Έτσι, ο 25χρονος Μεξικανός αμυντικός χαφ θα γίνει η πρώτη μεταγραφή της Γουέστ Χαμ το φετινό καλοκαίρι, με τα «σφυριά» να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν και πλέον απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπεκάλι αποκάλυψε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ντάβα (vids)

Ο Άλβαρεζ αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους κατόχους του Europa Conference League.

Έτσι, ο 25χρονος χαφ είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Άμστερνταμ. Με τον «αίαντα» κατέγραψε 147 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ολλανδίας (2020/21-2021/22) και ένα κύπελλο Ολλανδίας (2020/21), ενώ για να τον αποκτήσει ο Άγιαξ είχε δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Κλάμπ Αμέρικα του Μεξικού, από την οποία έχει ξεκινήσει την καριέρα του.

Επίσης, ο Άλβαρεζ μπορεί να λύσει τα χέρια του τεχνικού της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς μπορεί να παίξει και στην θέση του κεντρικού αμυντικού με μεγάλη ευκολία, καθώς έχει αγωνιστεί ως στόπερ 83 φορές στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ