Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Βαν Ντε Βεν

Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Βαν Ντε Βεν

Παίκτης της Τότεναμ μέχρι το 2029 θα είναι ο Μίκι Βαν Ντε Βεν μετά την ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Ο Μίκι Βαν Ντε Βεν τα βρήκε σε όλα με την Τότεναμ με αποτελέσμα σήμερα (8/8) να ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα με την οποία υπέγραψε μέχρι το 2029.

Τα «σπιρούνια» μετά από περίπου ένα μήνα όπου ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολλανδό στόπερ και τη Βόλφσμπουργκ βρήκαν τον άνθρωπό τους σε μία από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Ο ταλαντούχος σέντερ μπακ είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Λίβερπουλ αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι πιο προχωρημένο. Το κόστος της μεταγραφής πλησιάζει τα 40 εκατ. ευρώ όπου με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων μπορούν να φτάσουν τα 50.

Διαβάστε επίσης: Πολλαπλές μαχαιριές δέχθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ – Το σχέδιο των Κροατών χούλιγκαν και η απουσία της ΕΛ.ΑΣ.

O 22χρονος Ολλανδός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φόλενταμ όπου με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πριν η Βόλφσμπουργκ τον «αρπάξει» το καλοκαίρι του 2021. Στη Γερμανία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του μετατρέποντας τον εαυτό του ως βασικό και αναντικατάστατο στο κέντρο της άμυνας πραγματοποιώντας 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ