Δέσμευση των παικτών της Premier League για την καταπολέμηση του ρατσισμού

Δέσμευση των παικτών της Premier League για την καταπολέμηση του ρατσισμού

Οι παίκτες της Premier League θα γονατίζουν και κατά τη διάρκεια της σεζόν 23/24, για να επιδείξουν τη συνεχή δέσμευσή τους για την καταπολέμηση του ρατσισμού και όλων των μορφών διακρίσεων.

Οι αρχηγοί των ομάδων της Premier League επιβεβαίωσαν ότι οι παίκτες θα γονατίζουν ξανά πριν από συγκεκριμένους αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/24, για να δείξουν τη συνεχή δέσμευσή τους για την καταπολέμηση του ρατσισμού και κάθε μορφής διακρίσεων.

«Είμαστε ενωμένοι στην πεποίθησή μας ότι οποιαδήποτε μορφή διάκρισης δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην ευρύτερη κοινωνία και δεσμευόμαστε να χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας για να γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα και να δείξουμε την υποστήριξή μας στον αγώνα κατά του ρατσισμού. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε αλληλεγγύη γονατίζοντας σε σημαντικές στιγμές κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν. Η διαφορετικότητα είναι κεντρικής σημασίας για την επιτυχία του παιχνιδιού και πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται τους άλλους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα ή το υπόβαθρό τους», ανέφεραν οι αρχηγοί σε κοινή τους δήλωση.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθησαν επτά Κροάτες στα σύνορα – Προσπάθησαν να διαφύγουν, ρόπαλα και μαχαίρια στο βαν τους

Οι παίκτες θα γονατίσουν στην εναρκτήρια και τελευταία αγωνιστική της Premier League της σεζόν, στους αγώνες «No Room For Racism» τον Οκτώβριο και Απρίλιο, καθώς και στους αγώνες «Boxing Day».

Με ανακοίνωσή της η Premier League έκανε γνωστό ότι «υποστηρίζει την απόφαση των παικτών και θα συνεχίσει να εργάζεται μαζί με τους συλλόγους αυτή τη σεζόν για να αναβαθμίσει τα μηνύματα κατά των διακρίσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ