Ραγδαίες εξελίξεις με Κανός, Νότιγχαμ Φόρεστ και… Ολυμπιακό

Ραγδαίες εξελίξεις με Κανός, Νότιγχαμ Φόρεστ και… Ολυμπιακό

Μπάσιμο της Νότιγχαμ για την απόκτηση του Κανός αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, που εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό

Ο Σέρτζι Κανός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχει ψηλά στη λίστα της η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός που ανήκει στην Μπρέντφορντ, ήθελε πολύ και πίεσε όσο μπορούσε για να πάρει μεταγραφή και αν επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βαλένθια.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «relevo» όμως, η ισπανική ομάδα λόγω της δεινής οικονομικής της κατάστασης αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Μπρέντφορντ που αξιώνει 250.00 ευρώ συν ένα αρκετά σημαντικό ποσό μεταπώλησης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμα κάποια κίνηση από τη Βαλένθια και θα εξετάσει τις επιλογές του, μια από τις οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ που αναμένεται να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Ο Κανός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League με την Φόρεστ και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Ο 26χρονος είχε καλή παρουσία όσο πρόλαβε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ερχόμενος τον Ιανουάριο ως δανεικός και πετυχαίνοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 8 αναμετρήσεις πριν τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο χωρίς να προχωρήσει η μεταγραφή, ωστόσο παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ