Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Παβάρ ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Παβάρ ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται γρήγορα για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Χάρι Μαγκουάιρ και το όνομα του Μπέντζαμιν Παβάρ παίζεται σοβαρά.

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος κατευθύνεται προς το Λονδίνο για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ αντί 35 εκατ. ευρώ και ο Μπέντζαμιν Παβάρ είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για την θέση του. Σίγουρα η πώληση του Άγγλου αμυντικού στα «σφυριά» δεν συμπληρώνει το ποσό που είχε ξοδέψει για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από την Λέστερ (92 εκατ. ευρώ) αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να αποσβέσουν ένα μεγάλο ποσοστό του κόστους.

Ο Παβάρ παίζει κυρίως στο δεξι άκρο της άμυνας αλλά και δεν είναι λίγες οι φορές που αγωνίστηκε και ως στόπερ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει με την Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Germany, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Έρικ Τεν Χαγκ τον θέλει στην ομάδα του και οι συζητήσεις με τον παίκτη βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Στο παρελθόν ο 27χρονος Γάλλος είχε ακουστεί και για την Μπαρτσελόνα χωρίς όμως τις δύο πλευρές να προχωράνε στις λεπτομέρειες.

Πέρα από τον Παβάρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στα υπόψιν της και τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό αλλά όπως φαίνεται έχει μείνει πίσω όσον αφορά την μετακίνησή του στο «Old Trafford».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ