Θέλει Ρόμα ο Μουριέλ

Θέλει Ρόμα ο Μουριέλ

Ο επιθετικός της Αταλάντα, Λουίς Μουριέλ, επιθυμεί να μετακομίσει στη Ρόμα αυτό το καλοκαίρι, με τους «Τζιαλορόσι» να δείχνουν οτι ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του.

Ο Λουίς Μουριέλ θέλει Ρόμα και… Ζοσέ σαν τρελός. ο Κολομβιανός επιθετικός της Αταλάντα φαίνεται να έχει ζητήσει από όλες τις πλευρές πως θέλει να γίνει κάτοικος πρωτεύουσας από την επόμενη χρονιά

Πιο συγκεκριμένα Ο Alfredo Pedulla ανέφερε ότι ο Mουριέλ ελπίζει ότι θα μετακομίσει στη Ρόμα αυτό το καλοκαίρι, κάτι που φαίνεται να ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγιναν επαφές, αλλά μια τέτοια μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Πριν από μια εβδομάδα, η Φενέρμπαχτσε είχε αναζητήσει πληροφορίες για τον Κολομβιανό, ενώ και σύλλογοι από τα ΗΑΕ ενδιαφέρθηκαν επίσης για αυτόν. Αλλά ο Μουριέλ περιμένει τη Ρόμα να κάνει την… πρώτη κίνηση.

Δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, με τον 32χρονο να περιμένει με ανυπομονησία. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρόμα επίσης δεν έχει μιλήσει στην Αταλάντα για τον Ντουβάν Ζαπάτα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο «δουλεύει» την περίπτωση του Μάρκος Λεονάρντο, ενώ μια κίνηση για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς έχει βρει άκυρο μέχρι στιγμής από την Μπολόνια.

Η Ρόμα περιμένει και την απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος θέλει επίσης να ενωθεί με τον συμπατριώτη του τεχνικό, τον Special One.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ