Λούτον: Ανακοίνωσε τον Ρος Μπάρκλεϊ

Λούτον: Ανακοίνωσε τον Ρος Μπάρκλεϊ

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η «σταχτοπούτα» Λούτον καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρος Μπάρκλεϊ, ως ελεύθερο.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ, Λούτον καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρο Άγγλου χαφ, Ρος Μπάρκλεϊ, ως ελέυθερο από τη Νις.

Επαναπατρισμός για τον Ρος Μπάρκλεϊ, μετά την μονοετή μετακόμιση του στη Νίκαια της Γαλλίας, αφού αποδέχτηκε την πρόταση της Λούτον και μάλιστα σήμερα ανακοινώθηκε από τον Αγγλικό σύλλογο, που θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά που ξεκινά την Παρασκεύ (11/08) στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Εδωσε το σύνθημα ο Μαρτίνεθ: «Να δώσουμε την ψυχή μας – Εχουμε πάρα πολλές φιλοδοξίες και προσδοκίες»

Ο 29χρονος χαφ, μετράει 232 συμμετοχές, με 29 τέρματα και 31 ασίστ σε επίπεδο Πρεμιερ Λιγκ, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Έβερτον, Τσέλσι και Άστον Βίλα.

Ο Μπάρκλεϊ είχε μείνει ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι από τους «μπλε» του Λονδίνου καθώς δεν τον υπολόγιζαν και αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο πρωτάθλημα της Ligue 1 αφού είπε «ναι» στην πρόταση της Νις.

Με την ομάδα από την Νίκαια, έπαιξε μόλις 985′ λεπτά, πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ καταγράφοντας 28 συμμετοχές (9 βασικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ