Άστον Βίλα: Επίσημη πρόταση στην Γαλατάσαραϊ για τον Ζανιόλο

Άστον Βίλα: Επίσημη πρόταση στην Γαλατάσαραϊ για τον Ζανιόλο

Η Άστον Βίλα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Γαλατάσαραϊ για τον Νίκολο Ζανιόλο o οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Μπουεντία.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη σε σύνδεσμο στο γόνατο ο Εμιλιάνο Μπουεντία θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι με οχτώ μήνες και η Άστον Βίλα κινείται γρήγορα για να τον αντικαταστήσει.

Η περίπτωση του Νίκολο Ζανιόλο έχει τραβήξει τα βλέμματα των «χωριατών» με την αγγλική ομάδα να έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στην Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του. Η τούρκικη ομάδα θα λάβει 3 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη ενώ όλος ο μισθός του παίκτης θα καλυφθεί από τους Άγγλους. Αν ο Ιταλός εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τότε η Άστον Βίλα θα μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που κυμαίνεται στα 20 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους φτάνει τα 27. Το «μπαλάκι» είναι πλέον στην μεριά της Γαλατάσαραϊ με τους Άγγλους να περιμένουν την τελική απάντηση.

Ο Νίκολο Ζανιόλο μετακόμισε στην Τουρκία από την Ρόμα τον περασμένο Φεβρουάριο αντί 15 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Τζένοα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ