«Τέσσερις ομάδες κοιτάζουν τον Μαντί Καμαρά»

«Τέσσερις ομάδες κοιτάζουν τον Μαντί Καμαρά»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, οι Τζένοα, Σασουόλο, Βαλένθια και Μπέτις εξετάζουν την περίπτωση του Μαντί Καμαρά.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα χρώματα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Μαντί Καμαρά στο χθεσινό παιχνίδι των Πειραιωτών με την Γκενκ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Αφρικανός μέσος έδωσε μεγάλες μάχες στον χώρο του κέντρου και… κατάπιε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη με 1-0. Μια νίκη που δίνει στους Ερυθρόλευκους σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα στην έδρα της βέλγικης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA – Κυβερνητική σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Μαντί Καμαρά απέναντι στην Γκενκ δεν πέρασε απαρατήρητη στο εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ξεχώρισαν την περίπτωση του Αφρικανού χαφ.

Οι Τζένοα και Σασουόλο από την Ιταλία, αλλά και οι Βαλένθια και Μπέτις από την Ισπανία, φέρονται ως υποψήφιοι μνηστήρες του Μαντί Καμαρά, ο οποίος μετά το πέρασμά του από την Ρόμα, επέστρεψε στον Πειραιά και υπολογίζεται κανονικά από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ συνολικά με τα ερυθρόλευκα έχει 182 συμμετοχές, με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ