Γκουαρντιόλα: «Ίδιος ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε με αυτόν πριν από δύο μήνες»

Γκουαρντιόλα: «Ίδιος ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε με αυτόν πριν από δύο μήνες»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έγινε αναγκαστική αλλαγή στηναναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάθηκε στον τραυματισμό του

Στη νίκη της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι (3-0 τη Μπέρνλι) στην πρεμιέρα της Premier League…σκίασε ο τραυματισμός του αρχηγού της Κέβιν ντε Μπρόινε.

Τα  δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν τη Σίτι στην πορεία για μια άνετη νίκη, αλλά η ικανοποίηση του προπονητή Πεπ Γκουαρντιόλα με το καλό ξεκίνημα μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Βέλγου πλέι μέικερ του.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ «κρέμασε» τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνεθ τον «τελείωσε» στο Ρέντη με ομιλία-ράπισμα – Οι λεπτομέρειες της «ανταρσίας»

Ο 32χρονος Ντε Μπρόινε είχε επίσης τραυματιστεί τον τελικό του Champions League  πριν από δύο μήνες με τραυματισμό στον μηριαίο και ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ήταν επανάληψη αυτού του προβλήματος:
«Ναι, τραυματίστηκε ξανά. Το ίδιο θέμα, όπως την περασμένη σεζόν, μου είπε. Άρα αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει να επιστρέψουμε και να ακούσουμε την ιατρική ομάδα», είπε ο Γκουαρντιόλα στο Sky Sports.

«Ένιωθε πολύ καλά και έπαιζε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά. Αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε ξανά. Ίσως δεν έπρεπε να ξεκινήσει, αλλά αυτό που θα συμβεί στα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούσε επίσης να συμβεί στο 50ο, 65ο ή 70ο», πρόσθεσε.

«Οι πρώτοι αγώνες είναι τόσο σημαντικοί για να δούμε πώς είμαστε. Το να έρθουμε εδώ και να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει προβιβαστεί είναι πάντα τόσο δύσκολο. Δεν περιμέναμε να παίξουν με πέντε πίσω, αλλά βρήκαμε το γκολ», είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Μετά το γκολ που δυσκολευτήκαμε, δημιουργήσαμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Αλλά μετά οι Μπερνάρντο (Σίλβα) και (Ματέο) Κόβατσιτς βοήθησαν να πάρουμε την κατοχή και μετά βελτιωθήκαμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ