Το αντίο του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ! (vid)

Το αντίο του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ! (vid)

Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου «έκλεισε» με τον Άγγλο επιθετικό να στέλνει το δικό του «αντίο» στους οπαδούς της Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί τον νέο παίκτη Μπάγερν Μονάχου με τον Άγγλο επιθετικό να ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Βαυαρούς.

Βεβαίως, ο 30χρονος στράικερ πέρασε ολοκλήρη την καριέρα του στην Τότεναμ και θα φύγει πρώτη φορά από την χώρα. Έτσι βεβαιώθηκε να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους των «σπιρουνιών» με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ «κρέμασε» τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνεθ τον «τελείωσε» στο Ρέντη με ομιλία-ράπισμα – Οι λεπτομέρειες της «ανταρσίας»

Με την φανέλα των Λονδρέζων έχει καταγράψει 435 συμμετοχές σκοράροντας 280 φορές ενώ έχει μοιράσει και 64 ασίστ. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν και οι δανεισμοί σε Λέιτον, Μίλγουολ, Νόριτς και Λέστερ. Το μόνο σίγουρο από την μεταγραφή αυτή είναι ότι το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ με τα 260 γκολ θα παραμείνει εκεί που είναι μέχρι νεωτέρας…

Όσα είπε ο Κέιν στο βίντεο: «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια πώς να αποχαιρετήσω έναν σύλλογο και τους οπαδούς που έκαναν τόσα πολλά για μένα στην καριέρα μου. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ Τότεναμ, σας ευχαριστώ οπαδούς της Τότεναμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ