Ο Άνταμς κλείνει στην Μπόρνμουθ μετά το «ναυάγιο» με την Τσέλσι!

Ο Άνταμς κλείνει στην Μπόρνμουθ μετά το «ναυάγιο» με την Τσέλσι!

Ο Τάιλερ Άνταμς θα επιστρέψει στην Premier League αφού μετά το «ναυάγιο» με την Τσέλσι συμφώνησε με την Μπόρνμουθ με τον νεαρό μέσο να περνάει άμεσα από τις ιατρικές εξετάσεις.

Η Μπόρνμουθ βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή αφού συμφώνησε με την Λιντς για την απόκτηση του Τάιλερ Άνταμς. Ο Αμερικανός μέσος αποτελεί μία έμπιστη λύση για τη γραμμή άξονα των «κερασιών» για την προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην Premier League.

Βέβαια, 24χρονος ήταν μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Τσέλσι πριν από μία εβδομάδα καθώς οι «μπλε» είχαν ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που κυμαινόταν στις 20 εκατ. λίρες της Λιντς. Το deal αυτό κατέληξε σε αδιέξοδο αφού η ομάδα του Μαουρίστσιο Ποτσετίνο αποφάσισε να πάει «all in» για την αγορά του Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον.

Διαβάστε επίσης: Ένα γκολ λύτρωσης από τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού

Έτσι ο Άνταμς παρέμεινε στην Λιντς αλλά τελικά, όπως αποδείχθηκε, όχι για πολύ. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους και αναμένεται να φτάσει σήμερα (18/8) στις εγκαταστάσεις της Μπόρνμουθ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Με την φανέλα της Λιντς την περσινή σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές με την ομάδα να υποβιβάζεται τελικά στην Championship.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ