Τσέλσι: Νέο πρόβλημα με Τζέιμς

Τσέλσι: Νέο πρόβλημα με Τζέιμς

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρις Τζέιμς ο οποίος αποκόμισε νέο τραυματισμό και θα μείνει εκτός για μερικέ εβδομάδες.

Ο Ρις Τζέιμς υπέστη νέο τραυματισμό στον οπίσθιο μοιραίο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Τσέλσι για τις επόμενες εβδομάδες.

Στην ισοπαλία με την Λίβερπουλ ο 23χρονος αμυντικός βγήκε με αναγκαστική αλλαγή καθώς δεν ήταν ικανός να συνεχίσει τον αγώωνα. με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσσετίνο, να επιβεβαιώνει ότι θα λείψει για μερικές εβδομάδες. Την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο 20χρονος Μάλο Γκούστο.

Οι δηλώσεις του Αργεντίνου τεχνικού:

«Είναι μια θλιβερή στιγμή γιατί είναι ο αρχηγός μας και ήταν τόσο ενθουσιασμένος που ήταν αρχηγός μας και ήταν γεμάτος ενέργεια. Θα τον αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Σίγουρα θέλει να είναι ξανά με την ομάδα το συντομότερο δυνατό και σίγουρα θα γίνει πιο δυνατός από ότι ήταν, γιατί με όλη την προσπάθεια του συλλόγου θα τον βοηθήσουμε να γίνει πιο δυνατός από πριν. Είναι ένας τραυματισμός του μηριαίου. Δεν πρόκειται για λίγες μέρες, ίσως για μερικές εβδομάδες.

Το καλό είναι ότι δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τα προβλήματα και να είμαστε σίγουροι ότι όταν αρχίσει να παίζει ξανά θα είναι σε πλήρη φόρμα και πιο δυνατός από ό,τι ήταν πριν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γι’ αυτό θα τον αξιολογούμε μέρα με τη μέρα και θα προσπαθούμε να κάνουμε το σχέδιο καθημερινά».

Οι επόμενες υποχρεώσεις για την Τσέλσι είναι για την Premier League όπου θα αντιμετωπίσουν την Γουέστ Χαμ εκτός έδρας και στη συνέχεια την Λούτον εντός πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα για τις εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ