Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κέρδισε» μονοετές συμβόλαιο ο Τζόνι Έβανς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κέρδισε» μονοετές συμβόλαιο ο Τζόνι Έβανς

Ο Τζόνι Έβανς είναι κοντά στο να υπογράψει για ένα χρόνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά την σεζόν 2014-2015.

O Τζόνι Έβανς έπεισε τον Έρικ Τεν Χαγκ στις προπονήσεις σε τόσο μεγάλο βαθμό αναγκάζοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πριν από λίγους μήνες ο Βορειοιρλανδός αμυντικός δεν ανήκε σε κάποια ομάδα και πλέον πλησιάζει στην επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο 35χρονος έμεινε ελεύθερος από την Λέστερ το φετινό καλοκαίρι και μέχρι να έβρισκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προπονούταν στο «Carrington». Λόγω των υποχρεώσεων πολλών παικτών με τις εθνικές του ομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ταξίδευε στην Αμερική για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε πολλούς κεντρικούς αμυντικούς στην αποστολή του και εντυπωσιασμένος από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Τζόνι Έβανς του χάρισε συμβόλαιο ενός μήνα για να… βγει η προετοιμασία. Από το πουθενά, λοιπόν, ο πρώην παίκτης της Λέστερ έμεινε με την ομάδα και μετά τα φιλικά προετοιμασίας και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας βρίσκεται πολύ κοντά στο να του προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους.

Η κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί καθοριστική καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν γιατί ο πολύμπειρος Έβανς θα έχει ισχυρό «παρόν» στα αποδυτήρια, τα οποία δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

Συνολικά στην καριέρα του ο 35χρονος αμυντικός έχει φορέσει τις φανέλες των Άντβερπ, Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρομ και Λέστερ. Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 3 Premier League, 3 Super Cup και 3 League Cup έχοντας πραγματοποιήσει 198 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ