Τσέλσι – Λούτον 3-0: One Στέρλινγκ show και πρώτη νίκη για τους Μπλε

Τσέλσι – Λούτον 3-0: One Στέρλινγκ show και πρώτη νίκη για τους Μπλε

Δύο γκολ και μία ασίστ από τον Βρετανό επιθετικό, που οδήγησε τους Μπλε στην πρώτη τους νίκη στη φετινή Premier League.

Με πρωταγωνιστή τον Ραχίμ Στέρλιγνκ, ο οποίος είχε δύο γκολ και μία ασίστ, η Τσέλσι επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 της Λούτον για την 3η αγωνιστική της Premier League και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 4 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λούτον παρέμεινε χωρίς πόντο και στην τελευταία θέση.

Διαβάστε επίσης: Η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα – Όλα τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Μήτογλου

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 7ο λεπτό έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά ο Ραχίμ Στέρλινγκ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 15’ ο Εντσο βρήκε χώρο και δοκίμασε το πόδι του, αλλά το μακρινό σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα η Τσέλσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Στέρλινγκ. Ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα Καμίνσκι για το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 51’ η Τσέλσι απείλησε με τον Τζάκσον, αλλά ο Καμίνσκι απέκρουσε, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Έντσο Φερνάντες. Στο 66’ η Τσέλσι έκανε το 2-0 και πάλι με τον Στέρλινγκ, με τον Βρετανό να σφραγίζει ουσιαστικά τη νίκη για τους Μπλε.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για την Τσέλσι, με τους γηπεδούχους στο 75’ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ με προβολή του Τζάκσον, μετά την ωραία μπαλιά του Στέρλιγνκ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους Μπλε να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσες, Ντισασί, Μάλο Γκούστο, Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Έντσο Φερνάντες, Τσίλγουελ(86’ Μάατσεν), Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Στέρλινγκ(90+3’ Mπέρστοου), Τζάκσον(83’ Ουγκοτσούκου).

ΛΟΥΤΟΝ: Καμίνσκι, Καμπορέ(70’ Ντότι), Λόκιερ, Μπούρκε(77’ Άντερσεν), Τζιλς, Μπελ, Νακάμπα, Τζογνκ(77’ Ογκμπένε), Μπάρκλεϊ(77’ Εμπανζού), Μόρις, Αντεμπάγιο(70’ Μπράουν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ