Τσέλσι: Απέκτησε τον Τζόρτζε Πέτκοβιτς από την Νιου Ίνγκλαντ

Τσέλσι: Απέκτησε τον Τζόρτζε Πέτκοβιτς από την Νιου Ίνγκλαντ

Ακάθεκτη συνεχίζει την ενίσχυσή της η Τσέλσι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Τζόρτζε Πέτκοβιτς από την Νιου Ίνγκλαν Ρεβολούσιουν.

Η Τσέλσι και οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν κλέψει, χωρίς αμφιβολία, τις εντυπώσεις στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» καθώς συνεχίζουν αδιάκοπα την ενίσχυσή τους, με τους «μπλε» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 23χρονου Σέρβου τερματοφύλακα, Τζόρτζε Πέτκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι συμφώνησε με την Νιου Ίνκγλαντ Ρεβολούσιον για την μεταγραφή του Πέτκοβιτς σε ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια λίρες, με τον 23χρονο να βάζει την τπογραφή του σε επταετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το καλοκαίρι του 2030.

Διαβάστε επίσης: Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα χτύπησαν ήδη το πρώτο καμπανάκι για την ΑΕΚ

Ο Πέτκοβιτς είναι τελικά ο «εκλεκτός» που μαζί με τον Ρόμπερτ Σάντσεθ θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων για τα επόμενα χρόνια. Ο 23χρονος τερματοφύλας είναι διεθνής με την πρώτη ομάδα τηε Εθνικής Σερβίας έχοντας 2 συμμετοχές.

Ο Πέτκοβιτς είναι «παιδί» της γνώριμης στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, Τσουκαρίτσκι, από την οποία μετακόμισε τον Απρίλιο του 2022 με προορισμός την Νιού Ίνγκλαντ έναντι 915 χιλιάδων ευρώ. Στην Αμερική και το πρωτάθλημα του MLS, ο Σέρβος γκολκίπερ κατέγραψε 48 συμμετοχές, κρατώντας σε 15 αγώνες ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ