Ανατροπή και νίκη για τη Μαν. Γιουνάιτεντ (3-2) – «Κόλλησε» κόντρα στη Φούλαμ η Άρσεναλ (2-2)

Ανατροπή και νίκη για τη Μαν. Γιουνάιτεντ (3-2) – «Κόλλησε» κόντρα στη Φούλαμ η Άρσεναλ (2-2)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ επικρατώντας με σκορ 3-2, ενώ η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φούλαμ μένοντας στο 2-2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για την 3η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν πολύ άσχημα την αναμέτρηση αφού είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0 μόλις στο 4ο λεπτό χάρη στα γκολ των Αβονίγι (2′) και Μπολί (4′).

Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ όμως έβγαλε αντίδραση και αρχικά μείωσε με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο 17′ για το 2-1, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στη συνέχεια ο Κασεμίρο στο 52′ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2, με τον Μπρούνο Φερνάντες να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 76′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 3-2.

Χορταστικό ματς και το «Emirates» με την Άρσεναλ να μένει ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δράστη τον Περέιρα μόλις στο 1ο λεπτό του ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερη μέρος το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα έφερε τα πάνω-κάτω μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά ο Σάκα στο 70′ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Ενκέτια δύο λεπτά αργότερα και να κάνει το 2-1. Οι «κότατζερς» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο Παλίνια στο 87′ έκανε το 2-2 χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Φούλαμ 2-2

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Έβερτον-Γουλβς 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ