Στον «αέρα» η συνομιλία του διαιτητή με τον VAR του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς (vid)

Στον «αέρα» η συνομιλία του διαιτητή με τον VAR του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς (vid)

Κυκλοφόρησε η συνομιλία μεταξύ διαιτητή και VAR για την επίμαχη φάση που η Γουλβς διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Κάλαϊτζιτς στα τελευταία λεπτά.

Η επίμαχη φάση στα τελευταία λεπτά της πρεμιέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουλβς για την Premier League ήταν το επίκεντρο της προσοχής εκείνο τον καιρό.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας από το Γούλβερχαμπτον «φώναζαν» για τη συγκεκριμένη φάση κρίνοντας πως ο Ονάνα πέφτει άτσαλα πάνω στον Κάλαϊτζιτς επηρεάζοντας την εξέλιξη της φάσης.΄Υστερα από έλεγχο η απόφαση ήταν ο μη καταλογισμός του πέναλτι με αποτέλεσμα λίγες εβδομάδες αργότερα, να κυκλοφορεί η συνομιλία του διαιτητή με τον VAR, μέσα στην οποία γίνεται λόγος για «φυσιολογική σύγκρουση».

Διαβάστε επίσης: Ώρα αποφάσεων για την Εθνική: Τα δεδομένα για Σλούκα, Παπανικολάου, Καλάθη, Ιτούδη και στο… βάθος Σπανούλη

Την στιγμή της σύγκρουσης ο διαιτητής του αγώνα, Σάιμον Χούπερ, είναι ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή τονίζοντας ότι «Αποκλείεται. Δεν τα δίνουμε αυτά». Για λίγα δευτερόλεπτα ο VARίστας προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση με τον Άγγλο διαιτητή να μην αλλάζει τη γνώμη του και να τελειώνει τον έλεγχο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών στην Αγγλία, Τζον Μος, τιμώρησε τον διαιτητή και τους ανθρώπους στο VAR για μία αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ