Μάντσεστερ Σίτι: Κάνει «Μίδα» τον Χάαλαντ με 30 εκατ. το χρόνο

Μάντσεστερ Σίτι: Κάνει «Μίδα» τον Χάαλαντ με 30 εκατ. το χρόνο

Η Μάντσεστερ Σίτι ανανεώνει το συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ, κάνοντάς τον με 30 εκατομμύρια ευρώ, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ την περσινή σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Premier League, ενώ πριν λίγες μέρες πήρε και το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της UEFA.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβραβεύει τον Νορβηγό επιθετικό, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τρεμπλ που κατέκτησε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε επίσης: Να χαλάσει την παράδοση

Η Σίτι θέλει να τον «δέσει» για τα επόμενα χρόνια, με στόχο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του έως το 2028  (έχει μέχρι το 2027), με ετήσιες απολαβές 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Χάαλαντ σύμφωνα με το «Chiringuito» θα φτάσει, από τα 17.7 εκατ. που αμείβεται το χρόνο με βάση το τωρινό του συμβόλαιο, στο ποσό των 30 εκατομμυρίων και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Νορβηγός δείχνει να αξίζει τα χρήματα που πρόκειται να εισπράξει από τους πρωταθλητές Ευρώπης, αν αναλογιστεί κανείς την επίδρασή του με 52 γκολ και 9 ασίστ σε 53 παιχνίδια την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και το ξεκίνημα της φετινής σεζόν με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 6 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ