Κλοπ: «Μία εβδομάδα μετά το κλείσιμο της αγοράς, με ρωτάτε για τον Σαλάχ;»

Κλοπ: «Μία εβδομάδα μετά το κλείσιμο της αγοράς, με ρωτάτε για τον Σαλάχ;»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την πιθανότητα φυγής του Σαλάχ τον Ιανουάριο, μόλις μία εβδομάδα μετά το κλείσιμο της αγοράς, με τον Γερμανό να ξεσπά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε το φετινό καλοκαίρι αρκετούς παίκτες από τη Λίβερπουλ, να αφήνουν την ομάδα και να συνεχίζουν την καριέρα τους στη Σαουδική Αραβία.

Ο μεγαλύτερος φόβος του Γερμανού τεχνικού ήταν να μην χάσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είχε δεχθεί πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, όμως στο τέλος, η Λίβερπουλ μπόρεσε να αρνηθεί την αστρονομική προσφορά των 180 εκατομμυρίων και να κρατήσει στο «Anfield» τον Αιγύπτιο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Καμαρά έπαιξαν με την ΑΕΚ του Πόνσε (vid)

Ενας δημοσιογράφος, την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Γουλβς, ρώτησε τον Γιούργκεν Κλοπ για το αν ανησυχεί μήπως χάσει τον Σαλάχ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Με δουλεύετε, έτσι δεν είναι; Μια εβδομάδα μετά το κλείσιμο της αγοράς με ρωτάτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο για να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις; Δεν ανησυχώ και δεν ανησυχούσα μέχρι που άνοιξες ξανά την πληγή», ήταν η απάντηση του Κλοπ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο για να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις! Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά όχι, δεν ανησυχώ γι’ αυτό αυτή τη στιγμή. Δεν το σκέφτηκα καν μέχρι που ανοίξατε ξανά την πληγή. Δεν ανησυχώ.»

Οι Άραβες δείχνουν τη διάθεση να επανέλθουν με νέα πρόταση για τον Σαλάχ το χειμώνα και πολλά θα εξαρτηθούν από το ξεκίνημα που θα κάνει η Λίβερπουλ στη σεζόν και κατά πόσο θα είναι ακόμη μέσα στους στόχους της, για το αν θα μείνει ή όχι ο Αιγύπτιος εξτρέμ, που πλέον βαδίζει στο 31ο έτος της ηλικίας του, όμως παραμένει αναντικατάστατος για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ