Τεν Χαγκ: «Ο σύλλογος μού ζήτησε να είμαι αυστηρός με τον Σάντσο»

Τεν Χαγκ: «Ο σύλλογος μού ζήτησε να είμαι αυστηρός με τον Σάντσο»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για όσα συμβαίνουν με τους Σάντσι και Άντονι, αλλά και για τον Μαγκουάιρ.

Η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά περίπλοκη, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να έχει θέσει στο περιθώριο του Τζέιντον Σάντσο και Άντονι, τον καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για τις περιπτώσεις των δύο παικτών, τονίζοντας ότι η διοίκηση του ζήτησε να είναι αυστηρός με τον Άγγλο μεσοεπιθετικός, ενώ για τον Βραζιλιάνο επισήμανε ότι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Χάρι Μαγκουάιρ.

Οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

Για τον Σάντσο: «Μου ζητήθηκε από τον σύλλογο να είμαι αυστηρός, διότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχε πειθαρχία. Δουλειά μου είναι να ελέγχω τις καταστάσεις. Δεν είναι ποτέ λάθος μόνο του ενός, πρόκειται για μια ολόκληρη διαδικασία που προηγείται του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να περνάς τις γραμμές που έχουν τεθεί, οπότε πρέπει να είσαι δυνατός».

Για τον Άντονι: «Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει. Φυσικά είναι απογοητευμένος, αλλά θα είναι εντάξει».

Για τον Μαγκουάιρ: «Το έχω πει πολλές φορές, δείχνουν ασέβεια τα όσα λέγονται για εκείνον, δεν τα αξίζει, είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που μας δίνει πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι τρελό, ο Χάρι πρέπει να κλείσει τα αυτιά του. Το διαχειρίζεται πολύ καλά, βλέπεται την καριέρα που έχει, πρέπει να απαντήσει με καλές εμφανίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ