Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 1-1: Πρώτη απώλεια στο «City Ground»

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 1-1: Πρώτη απώλεια στο «City Ground»

Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπέρνλι έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Στίβ Κούμπερ να έχει την πρώτη της φετινή απώλεια στο «City Ground» και εκείνη του Βινσέντ Κομπανί να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Μετά τον αποκλεισμό της από την Μπέρνλι στο League Cup τον Αύγουστο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είδε την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί να της βάζει στοπ και στο πρωτάθλημα. Το σύνολο του Στιβ Κούπερ έμεινε στο 1-1 με τους νεοφώτιστους στο «City Groynd» και είχε την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για φέτος στην Premier League. Παράλληλα, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι πριν τη διακοπή, ενώ η Μπέρνλι με αυτό το αποτέλεσμα έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό.

Αβονίγι και Χάντσον Οντόι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του ματς ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Τέρνερ έσωσε τη Νότιγχαμ σε σουτ του  Αμντουνί. Στο 37ο λεπτό η κεφαλιά του Αβονίγι πέρασε ελάχιστα έξω και στο 42′ ο Αμντουνί με όμορφο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Ποδαρικό με κούπα για τον Θρύλο: «Ξέρανε» την ΑΕΚ με buzzer-beater (26-25) (vid)

Ο Τέιλορ στο 51′ έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά στο 62′ η Νότιγχαμ ισοφάρισε χάρη σε τρομερό σουτ του Χάντσν Οντόι που νίκησε τον Τράφορντ για το 1-1. Η Μπέρνλι σκόραρε με τον Φόστερ στο 76′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά για χέρι στην αρχή της φάσης και στο 88′ ένα σουτ του Σανγκαρέ έφυγε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φόστερ με χρήση VAR για χτύπημα εκτός φάσης στον Γουοράλ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Γουοράλ, ΜακΚένα, Μοντιέλ (54’ Ταβάρες), Άινα, Μανγκαλά (71’ Γέιτς), Σανγκαρέ, Ελάνγκα, Γκιμπς Γουάιτ, Χάντσον Οντόι (71’ Οριγκί), Αβονίγι (88’ Γουντ)

Μπέρνλι: Τράφορντ, Αλ Νταχίλ, Ρόμπερτς, Τέιλορ, Μπέγερ (86’ Ντλκρουά), Γκούντμουντσον (64’ Μπεργκ), Κάλεν, Μπράουνχιλ, Κολεόσο (76’ Τρεζόρ), Αμντουνί (64’ Ζαρουρί), Φόστερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ