Κομπανί: «Η Μπέρνλι μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Premier League»

Κομπανί: «Η Μπέρνλι μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Premier League»

Όσα ανέφερε ο Βενσάν Κομπανί για την Μπέρνλι.

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί, είπε πως η ομάδα του μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Premier League, μετά την ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που πρόσφερε και τον πρώτο βαθμό της νεοφώτιστης ομάδας εφέτος.

Η Μπέρνλι, της οποίας ακυρώθηκε και ένα τέρμα, δεν είχε παίξει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια της μέχρι τώρα, πρόσθεσε ο Κομπανί.

«Πρέπει να παλεύεις για κάθε βαθμό σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει μια σειρά από ομάδες με τις οποίες μπορούμε να ανταγωνιστούμε από ό,τι έχω παρατηρήσει στα τέσσερα παιχνίδια», είπε.

«Δεν είχαμε ακόμη ολοκληρωμένη εμφάνιση, αλλά σήμερα ήμασταν ίσα με τους αντιπάλους ενώ και οι δύο ομάδες ένιωσαν ότι άξιζαν τη νίκη.

Εάν μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, η ομάδα μας μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο και αυτό είναι συναρπαστικό. Στο μέλλον υπάρχει περιθώριο για πολύ περαιτέρω βελτίωση».

Η Μπέρνλι, η οποία έχασε τους τρεις πρώτους αγώνες της, όλους εντός έδρας, βρίσκεται στην πρότελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ