Το εκπληκτικό ξεκίνημα του Γουόρντ Πράους αλλάζει επίπεδο τη Γουέστ Χαμ (pic,vids)

Το εκπληκτικό ξεκίνημα του Γουόρντ Πράους αλλάζει επίπεδο τη Γουέστ Χαμ (pic,vids)

Η Γουέστ Χαμ φαίνεται πως έκανε κίνηση ματ με την απόκτηση του Γουόρντ Πράους, ο οποίος της έχει βγει «λύρα εκατό» στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους, πήρε την απόφαση το καλοκαίρι να μην ακολουθήσει την Σαουθάμπτον στην Championship, μετά από 11 χρόνια παρουσίας στο «Saint Mary’s Stadium» και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Europa League και χθες πήρε νίκη με ανατροπή επί της πρωτάρας Μπάτσκα Τόπολα, με 3-1, είδε τον Άγγλο μέσο να κάνει άλλες 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Η διάνοια του Φορτούνη δεν χώρεσε στο εξώφυλλο του Ιωαννίδη και του Πόνσε

Η Γουέστ Χαμ μπόρεσε να κάνει δικό της έναν παίκτη με 11 συμμετοχές στην Εθνική Αγγλίας, ο οποίος ήταν αρχηγός στους «Αγίους» και σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ με 35 εκατ. ευρώ και ενώ είναι ακόμη 28 χρονών, έχοντας ακόμη αρκετά ποιοτικά χρόνια ποδοσφαίρου.

Τα «Σφυριά» εκμεταλλεύτηκαν τον υποβιβασμό της Σαουθάμπτον για να πάρουν τον αρχηγό της, με ένα ποσό που δεν υπήρχε περίπτωση να πουληθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Το ξεκίνημα του Γουόρντ Πράους με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από θετικό, μιας και σε 5 αγώνες για την Premier League και το Europa League, έχει 2 γκολ και 5 ασίστ, όντας καθοριστικός.

Η ομάδα του έχει σε αυτό το διάστημα επικρατήσει επί της Τσέλσι με 3-1, της Μπράιτον με το ίδιο σκορ εκτός έδρας, πέρασε από την έδρα της Λούτον με 1-2, γνώρισε την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-3 και μπήκε με το δεξί στον όμιλο του Europa επί της Μπάτσκα Τόπολα με 3-1.

Στο ντεμπούτο του, έκανε την ασίστ στον Αγκέρντ στο ξεκίνημα του αγώνα από έξοχη εκτέλεση κόρνερ και την μακρινή πάσα στον Αντόνιο, για να κάνει ο Τζαμαϊκανός επιθετικός το 2-1 με την Τσέλσι. Κόντρα στην Μπράιτον, ο Γουόρντ Πράους πέτυχε το πρώτο του γκολ για το 0-1 στο 19ο λεπτό, ανοίγοντας το δρόμο για το διπλό της ομάδας του.

Απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον, ο Άγγλος εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο ο Ζουμά έκανε το 0-2 στο 85′ και σφράγισε τη νίκη για τη Γουέστ Χαμ.

Το δεύτερο γκολ του με τη νέα του ομάδα ήρθε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν έβαλε μπροστά στο σκορ τα «Σφυριά» με κεφαλιά ψαράκι στο 36′, με τους Πολίτες να ανατρέπουν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα ο Γουόρντ Πράους, αφού ισοφάρισε η ομάδα του σε 1-1, έβγαλε 2 ασίστ στους Κούντους και Σούτσεκ για το τελικό 3-1.

Ο Άγγλος έχει ενσωματωθεί πλήρως στο παιχνίδι της νέας του ομάδας, από την οποία έφυγαν τόσο ο Ντέκλαν Ράις, όσο και ο Μάνουελ Λαντσίνι που αποτελούσαν βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής της και προσφέρει με το «καλημέρα», κάτι που φαίνεται και από τα λόγια του προπονητή του.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι με τους Σέρβους: 

«Ο Τζέιμς έχει εγκατασταθεί εξαιρετικά καλά. Θεωρήσαμε ότι είχε πολλές πιθανότητες να προσαρμοστεί γρήγορα λόγω της εμπειρίας του στην Premier League, αλλά το να τον φέρουμε εδώ ήταν πάντα μια ευκαιρία για να δούμε αν θα μπορούσε να μας φέρει γκολ και ασίστ.

Είναι ένας παίκτης τύπου Μαρκ Νομπλ για εμάς από πολλές απόψεις, όσον αφορά το τι προσφέρει στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ