«Στην Γουέστ Χαμ ο Ουσίγιος»

«Στην Γουέστ Χαμ ο Ουσίγιος»

Ο Αρμάντο Ουσίγιος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ είναι ο Αρμάντο Ουσίγιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «eldesmarque». Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού (έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα στους ερυθρόλευκους) δεν κατάφερε να βοηθήσει την Μάλαγα να παραμείνει στην πριμέρα ντιβιζιόν κι έτσι αποχαιρετά την ισπανική ομάδα.

Δεν θα μείνει όμως χωρίς δουλειά αν κρίνει κάποιος από το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε σήμερα, καθώς τα «σφυριά» είναι σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ουσίγιος. Αυτό που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ότι τα ηνία της Γουέστ Χαμ έχει αναλάβει ο Εμμανουέλ Πελεγκρίνι, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ουσίγιος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση των λονδρέζων έχει επί της ουσίας συμφωνήσει με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Μάλαγα και το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές στα συμβόλαια. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό η Γουέστ Χαμ να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ