Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Απόλυτοι «Πολίτες»

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Απόλυτοι «Πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και έκανε το 6Χ6 στο πρωτάθλημα. Πρώτος βαθμός για Λούτον, στο μηδέν Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ.

Απτόητη συνεχίζει την πορεία της στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε με 2-0 στο «Etihad» τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έκανε το 6Χ6 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σκόραρε και τα δύο γκολ της πριν το πρώτο τέταρτο του ματς, αλλά η γρήγορη αποβολή του Ρόδρι στο δεύτερο ημίχρονο έμπλεξε την κατάσταση, με τους «Πολίτες» πάντως να κάνουν τη δουλειά. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά κόντρα στους πρωταθλητές και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και κάποιο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άλβαρες στο 4′ απείλησε για τη Σίτι η οποία τρία λεπτά μετά άνοιξε το σκορ όταν ο Ρόδρι βρήκε ωραία τον Γουόκερ, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Φόντεν με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Πριν συνέλθει από το πρώτο σοκ η Νότιγχαμ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με τον Νούνιες στο 14′ να κάνει τη σέντρα και ο Χάαλαντ με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το 2-0. Ένα φάουλ του Γκιμπς Γουάιτ στο 20′ κόντραρε στο τείχος και πέρασε έξω ενώ η Σίτι είχε δύο καλές στιγμές για τρίτο γκολ με τον Άλβαρες.

Διαβάστε επίσης: «Ευτυχώς, έγινε τώρα»: Ποιος το είπε στο Ρέντη, γιατί το είπε και βλέπει ο Μαρτίνεθ για τη συνέχεια…

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους όταν ο Ρόδρι έχασε την ψυχραιμία του και έσπρωξε τον Γκιμπς Γουάιτ βλέποντας απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Σίτι κράτησε σχετικά άνετα το 2-0, αλλά η Νότιγχαμ θα μπορούσε να έχει σκοράρει ένα γκολ σε ευκαιρίες των Ελάνγκα και Οριγκί. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως την είχαν και πάλι οι «Πολίτες» όταν στο 77′ ο Χάαλαντ αστόχησε σε κενό τέρμα από γύρισμα του Ακέ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Νούνες, Φόντεν (87’ Γκρίλις), Ντοκού (52’ Φίλιπς), Άλβαρες (57’ Ακέ), Χάαλαντ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Οριέ (57’ Χάντσον Οντόι), Μπολί, Νιακατέ, Άινα, Σανγκαρέ (57’ Ελάνγκα), Ντομίνγκες, Μανγκαλά, Ταβάρες (39’ Μοντιέλ), Γκιμπς Γουάιτ (75’ Οριγκί), Αβονίγι (75’ Γουντ)

Ιστορικός βαθμός για Λούτον 

Στα άλλα δύο ματς των 17:00, Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ έμειναν στο 0-0 ενώ η Λούτον πήρε τον πρώτο της βαθμό στη μεγάλη κατηγορία με το 1-1 κόντρα στη Γουλβς. Οι φιλοξενούμενοι έμεινα με δέκα παίκτες από το 38′ λόγω αποβολής του Μπελγκάρντ, αλλά προηγήθηκαν στο 50′ με γκολ του Νέτο. Το 1-1 διαμόρφωσε στο 63′ με πέναλτι ο Μόρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ