Το… άγγιγμα του Ποστέκογλου και ο «νέος» Μάντισον (pic, vid)

Το… άγγιγμα του Ποστέκογλου και ο «νέος» Μάντισον (pic, vid)

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μάντισον.

Την νικηφόρα πορεία της συνεχίζει η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου. Τα «σπιρούνια» πέρασαν από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής και παρέμειναν στην πρώτη θέση της Premier League με 26 βαθμούς.

Οι Λονδρέζοι παραμένουν αήττητοι στα 6 εκτός έδρας φετινά τους παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα, την ώρα που είδαν τον αναγεννημένο φέτος Τζέιμς Μάντισον, να συνεχίζει της «υψηλές» του πτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Και ο… μύτος θέλει τέχνη!

Ο Ποστέκογλου, με το «καλημέρα» έχει περάσει στο DNA της ομάδας, το στοιχείο του νικητή που της έλειπε τα τελευταία χρόνια. Φέτος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο (4 στα 4) εντός έδρας, ενώ παράλληλα με τις 4 νίκες και 2 ισοπαλίες εκτός παραμένει χωρίς ήττα μακριά από το γήπεδό τους.

Ταυτόχρονα, ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, βλέπει τον Τζέιμς Μάντισον, να μην θυμίζει τον παίκτη που υποβιβάστηκε πέρσι με την Λέστερ. Ο Άγγλος μέσος, έγινε ο πρώτος παίκτης τη φετινή σεζόν, που έχει δημιουργήσει 30 τελικές προσπάθειες για τους συμπαίκτες του. Συνολικά, μετρά 3 γκολ και 5 ασίστ σε 10 εμφανίσεις, στη φετινή Premier League και μαζί με τον Σον, ηγούνται το «τρελό» ξεκίνημα της Τότεναμ.

Ο Ποστέκογλου, στην πρώτη του προσπάθεια στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να βρεθεί ένας προπονητής, δείχνει πως έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να είναι μελλοντικά στο «μπλοκάκι» των ομάδων της Αγγλίας. «Σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως η Τότεναμ χρειαζόταν το… μαγικό του άγγιγμα.

Το 0-2 από τον Σον απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ