Ποστέκογλου: «Το απολαμβάνω και θέλω να το απολαύσουν οι παίκτες μου»

Ποστέκογλου: «Το απολαμβάνω και θέλω να το απολαύσουν οι παίκτες μου»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο της ομάδας του, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Η Τότεναμ δεν θέλει να σταματήσει να ονειρεύεται. Η χθεσινή (27/10) εκτός έδρας επιτυχία με 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, επιτρέπει στους «Σπερς» άλλη μια εβδομάδα παραμονής στην κορυφή της Premier League, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής διαδρομής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, γίνεται όλο και περισσότερο ξεχωριστός, μέρα με τη μέρα, για την λονδρέζικη ομάδα:

Διαβάστε επίσης: Το… άγγιγμα του Ποστέκογλου και ο «νέος» Μάντισον (pic, vid)

«Το απολαμβάνω και θέλω να το απολαύσουν οι παίκτες μου», είπε μετά τον αγώνα. «Αλλά όχι επειδή είμαστε πρώτοι, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο, φίλε», πρόσθεσε ο Άγγελος Ποστέκογλου (γεννημένος στην Αθήνα στις 27/8/1965 και μεγαλωμένος στην Αυστραλία από πέντε ετών), και συνέχισε:

«Παίζουμε για έναν φανταστικό σύλλογο και κάνουμε ό,τι μας αρέσει, τα υπόλοιπα είναι απλώς θέμα τιμής της ευθύνης που μας έχει δοθεί. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνω τους οπαδούς να χαρούν, να τους δώσω λίγη αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε αυτά τα συναισθήματα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ