Ροντινέι: «Περίμενα να σκοράρω κόντρα στη Γουέστ Χαμ, σας το ορκίζομαι»

Ροντινέι: «Περίμενα να σκοράρω κόντρα στη Γουέστ Χαμ, σας το ορκίζομαι»

Στην αποκάλυψη πως περίμενε να σκοράρει απέναντι στην Γουέστ Χαμ προχώρησε ο Ροντινέι στις δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Ο Ολυμπιακός έζησε μια πολύ μεγάλη βραδιά κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ρίχνει στο… καναβάτσο τα «σφυριά», βάζοντας έτσι… φωτιά στον πρώτο όμιλο του Europa League.

Ένα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες ήταν ο Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο μπακ να πετυχαίνει το 2-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την νίκη.

Διαβάστε επίσης: Παράγοντας Γκος: Ο πιο επιδραστικός παίκτης του νέου Ολυμπιακού, είναι… παλιός (αλλά όχι σεσημασμένος)

Στις δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube ο Βραζιλιάνος μπακ ορκίστηκε ότι περίμενε να βρει δίχτυα κόντρα στην αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ροντινέι στο Olympiacos TV:

«Ναι, σας το ορκίζομαι πως το περίμενα. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό από την πρώτη μέρα είχα πει πως εκπληρώνεται ένα όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και να παίξω σε αυτόν τον όμορφο σύλλογο που είναι ο Ολυμπιακός.

Εχω δουλέψει πολύ για να ζήσω τέτοιες βραδιές και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Δουλεύουμε πολύ δυνατά κάθε μέρα για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα.

Είχαμε παίξει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και είχαμε κερδίσει μόνο έναν βαθμό. Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όμως πήραμε μία νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ μια πολύ καλή ομάδα που έπαιξε καλά. Και οι φίλαθλοι μας στήριξαν μέχρι το τέλος και όλα αυτά σημαίνουν πολλά για εμάς.

Τώρα πρέπει να αλλάξουμε κεφάλαιο και να σκεφτούμε τη Super League. Και μετά θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη για να ξαναζήσουμε και άλλες τέτοιες βραδιές».

Είπες κάτι στο φίλο σου τον Φορτούνη για το γκολ που σημείωσε;

«Ναι, του είπα συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ και του είπα ότι έχει μεγάλη ποιότητα και μας βοήθησε πολύ για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ