Γκουαρντιόλα: «Κάθε σεζόν είναι όλο και πιο σκληρή στην Premier League»

Γκουαρντιόλα: «Κάθε σεζόν είναι όλο και πιο σκληρή στην Premier League»

Με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται δύο θέσεις μακριά από την κορυφή της Premier League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε την αύξηση της δυναμικής όλων των ομάδων του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, πιστεύει πως ποτέ, στα 7 χρόνια που είναι στην ομάδα, δεν θα δυσκολευόταν, όσο φέτος, να γίνει πρωταθλητής της Premier League.

Ο προπονητής της Σίτι στοχεύει έναν τέταρτο διαδοχικό τίτλο πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, αλλά αντιμετωπίζει πιο σκληρό ανταγωνισμό και η ομάδα του έχει χάσει δύο από τους πρώτους 10 αγώνες της.

Διαβάστε επίσης: Μόνο το χέρι δεν σήκωσε σαν τον Διαμαντίδη… (vid)

Η Σίτι είναι τρίτη στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Τότεναμ. Η Άρσεναλ είναι δεύτερη και η Λίβερπουλ είναι ένα βαθμό πίσω από τη Σίτι στην τέταρτη θέση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

«Κάθε σεζόν είναι πιο σκληρή σε σύγκριση με όταν έφτασα. Καλύτεροι προπονητές, καλύτερες ομάδες. Υπάρχουν ακόμα 28 παιχνίδια να γίνουν και πολλά πράγματα πρόκειται να συμβούν».

Ο Γκουαρντιόλα τρέφει κάθε σεβασμό για την προσεχή αντίπαλο της Σίτι, Μπόρνμουθ, που κέρδισε τον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο μετά από τέσσερις σερί ήττες, μια εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπέρνλι.

Για την Μπόρνμουθ δήλωσε:

«Ο Αντόνι (Ιραόλα) είναι ένας απίστευτος προπονητής, παίζει επιθετικά, ελκυστικά. Έχουν καλό πνεύμα και δεν κάθονται πίσω. Το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέρνλι τους δίνει αυτοπεποίθηση».

«Χρυσή Μπάλα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ήταν ένα από τα φαβορί για να κερδίσει την πρώτη του «Χρυσή Μπάλα» τη Δευτέρα, αφού σημείωσε 52 γκολ σε 53 αγώνες την περασμένη σεζόν, καθώς η Σίτι κέρδισε το Champions League, την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Νορβηγός, ωστόσο, τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Λιονέλ Μέσι, με τον Γκουαρντιόλα να σχολιάζει την συγκεκριμένη εξέλιξη:

«Τον είδα τόσο χαρούμενο που ήταν υποψήφιος κοντά στον Μέσι και τον  Εμπαπέ και τους υπόλοιπους παίκτες. Ήταν μια μεγάλη βραδιά για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χάαλαντ έχει όλη του την καριέρα μπροστά του. Πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει και να έχει την ευκαιρία να πει «ίσως την επόμενη σεζόν μπορώ να είμαι εκεί». Ήταν χαρούμενος που ήταν εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ