Bαριά «καμπάνα» στο διαιτητή Άντονι Τέιλορ!

Bαριά «καμπάνα» στο διαιτητή Άντονι Τέιλορ!

Ο Άντονι Τέιλορ μετά από 13 χρόνια θα ....αναγκαστεί να διαιτητεύσει παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ, ως τιμωρία για τις τελευταίες κακές του διαιτησίες.

Ο Άντονι Τέιλορ αποτελεί μία από τις πιο γνωστές σφυρίχτρες στην Αγγλία. Καμιά φορά όμως το όνομά του συζητιέται  για  λάθους λόγους και συγκεκριμένα για τις λανθασμένες αποφάσεις που παίρνει σε σημαντικές φάσεις, με αρκετές ομάδες να έχουν εκφράσει επίσημα τα παράπονά τους για τον Άγγλο διαιτητή.

Τελευταία ομάδα που εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία του Τέιλορ ήταν η Γουλβς, η οποία διαμαρτύρεται για το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ της Νιούκαστλ σε μία φάση που ενώ ήταν αμφισβητούμενη ο VAR δε τον φώναξε για on field review.

Διαβάστε επίσης: Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Τα δύο διλήμματα

Ο προπονητής των «Λύκων», Γκάρι Ο’ Νιλ, μίλησε με σκληρά λόγια για τη διαιτησία του Τέιλορ, από τον οποίο έχει παράπονα και από τις αναμετρήσεις με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λούτον: «Το δεύτερο γκολ της Νιούκαστλ δεν ήταν ποτέ πέναλτι. Ήταν μια άθλια απόφαση και απ’ τον διαιτητή και απ’ τον VAR», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτά τα γεγονότα, η FA αποφάσισε να τιμωρήσει τον Τέιλορ και να τον υποβιβάσει ως διαιτητή σε παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ, δηλαδή στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα αυτή την αγωνιστική ο Τέιλορ θα σφυρίξει στην αναμέτρηση μεταξύ της Πρέστον και της Κόβεντρι.

Να θυμίσουμε ότι ο Τέιλορ ήταν ο διαιτητής από τον οποίο είχε παράπονα και ο Ζοσέ Μουρίνιο στο περσινό τελικό του Europa League μεταξύ Ρόμα και Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ