Nέο πλήγμα για την Άρσεναλ!

Nέο πλήγμα για την Άρσεναλ!

Αρκετά προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο Μικέλ Αρτέτα, καθώς στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Τόμας Πάρτεϊ.

Οι αγωνιστικοί πονοκέφαλοι αυξάνονται για τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, με τη λίστα των τραυματιών να αυξάνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Μετά τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Τίμπερ, Έντεγκαρντ και Σμιθ-Ρόου, ο Βάσκος προπονητής δε θα μπορεί να υπολογίζει μέχρι και το τέλος του 2023 στον Τόμας Πάρτεϊ.

Ο 30χρονος μέσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, τον οποίο υπέστη σε φιλικό αγώνα που έδωσε παίζοντας με την Εθνική του ομάδα  κόντρα στις ΗΠΑ. Ο Πάρτεϊ έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα των «Gunners» από τις 8 Οκτωβρίου και τον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τις τελευταίες εξετάσεις να δείχνουν πως η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα έρθει με τη νέα χρονιά. Παράλληλα, η συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα αποφασιστεί στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με την ανάρρωσή του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Χάσαμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην τελευταία επίθεση και πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας»

Επίσης, η πιθανή συμμετοχή των Πάρτεϊ και Ελνένι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής σε συνδυασμό με τους συχνούς τραυματισμούς έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σύμφωνα με τα Αγγλικά μέσα, ο Μικέλ Αρτέτα έχει σκανάρει την αγορά και έχει ξεχωρίσει τη περίπτωση του Μάρτιν Θουμπιμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ