Η Άρσεναλ παραπονέθηκε επίσημα για την διαιτησία στην Premier League

Η Άρσεναλ παραπονέθηκε επίσημα για την διαιτησία στην Premier League

Η Άρσεναλ, μέσω ανακοίνωσής της, παραπονέθηκε επίσημα στην διοργανώτρια αρχή, για την διαιτησία στην φετινή Premier League.

Η Άρσεναλ, ηττήθηκε με 1-0, από την Νιουκάστλ, με ένα γκολ που σήκωσε θύελλα αντιδρασεων στην Αγγλία. Στη φάση του 64′ όταν ο Γκόρντον πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το VAR τσέκαρε τη φάση αρχικά για το αν η μπάλα είχε βγει πλάγιο στην αρχή, στη συνέχεια για χέρι και επιθετικό φάουλ του Ζοέλιντον, ενώ η φάση ελέγχθηκε και για οφσάιντ του Γκόρντον.

Κι αν για το οφσάιντ και το πλάγιο μπορεί να πει κανείς πως δεν μπορούν να αμφισβητηθούν οι αποφάσεις καθώς μπαίνουν γραμμές, το επιθετικό φάουλ είναι κάτι παραπάνω από προφανές.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλεξανδρόπουλος, η θέση του, η απόφαση του Μαρτίνεθ, τα… κόλπα ενόψει ΠΑΟΚ και οι «κατάσκοποι»

Μία μέρα μετά (5/11), η Άρσεναλ διαμαρτυρήθηκε επίσημα για την διαιτησία με σχετική της ανακοίνωση.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της Άρσεναλ:

«Η Άρσεναλ στηρίζει ολόψυχα τα σχόλια του Μίκελ Αρτέτα μετά την αναμέτρηση, μετά από μία ακόμα σειρά από μη αποδεκτά λάθη από την διαιτησία και το VAR το απόγευμα του Σαββάτου.

Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια και την απόδοση από τους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τους κορυφαίους παίκτες, προπονητές και οπαδούς, όλοι αυτοί αξίζουν κάτι καλύτερο.

Η επτροπή διαιτησίας επειγόντως πρέπει να αυξήσει τα επίπεδα διαιτησίας και να εστιάσει σε δράσεις που θα προχωρήσει λίγο περισσότερο από την αναδρομική ανάλυση, τις επιχειρούμενες εξηγήσεις και τις συγγνώμες.

Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλει ο Υπεύθυνος Διαιτησίας Χάουαρντ Γουέμπ και θα υποδεχόμασταν με χαρά να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο διαιτησίας που απαιτεί το πρωτάθλημα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ