Νιουκάστλ – Άρσεναλ 1-0: Με γκολ… VAR πλησιάζουν στην τετράδα οι «Καρακάξες»

Νιουκάστλ – Άρσεναλ 1-0: Με γκολ… VAR πλησιάζουν στην τετράδα οι «Καρακάξες»

Η Νιουκάστλ, με το γκολ του Γκόρντον που εξετάστηκε στο VAR για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράβασης επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ.

Η Νιουκάστλ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και βρίσκεται μία ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου, με τη νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Άντονι Γκόρντον στο 64′. ένα γκολ το οποίο ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυρίας από τους φιλοξενούμενους, με το τη φάση να ελέγχεται στο VAR για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράβασης.

Διαβάστε επίσης: Εξάσφαιρη Σίτι διέλυσε τη Μπόρνμουθ (6-1) – Ήττα για Γουέστ Χαμ πριν τον Ολυμπιακό (3-2)

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στην Premier League για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, που πλέον μένει τουλάχιστον στο -3 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Στην φάση του αγώνα που συζητήθηκε αρκετά, αρχικά εξετάστηκε για το αν η μπάλα είχε περάσει την πλάγια γραμμή, στη συνέχεια για το αν έκανε επιθετικό φάουλ ο Ζοέλινγκτον στην προσπάθεια να πάρει την κεφαλιά, αλλά και η θέση του Γκόρντον, που εν τέλει σημείωσε το γκολ.

Η Νιουκάστλ μετά την τριάρα στο «Ολντ Τράφορντ» για το Κύπελλο, κατάφερε να κερδίσει και την Άρσεναλ, που μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ για το Κύπελλο, υπέστη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια.

Οι «Καρακάξες» έφτασαν τους 20 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές και με παιχνίδι παραπάνω, βρίσκονται στην 6η θέση και στους 3 πόντους από τη Λίβερπουλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ