Αυτόν θέλει για αντί-Παρτέι ο Αρτέτα

Αυτόν θέλει για αντί-Παρτέι ο Αρτέτα

Τον αντικαταστάτη του Τόμας Παρτέι, φαίνεται πως έχει ανακαλύψει ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Ο Μίκελ Αρτέτα θέλει ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της Άρσεναλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικής εφημερίδας «SUN» έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Τόμας Παρτέι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι αγωνιστικοί πονοκέφαλοι αυξάνονται για τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, με τη λίστα των τραυματιών να αυξάνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Μετά τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Τίμπερ, Έντεγκαρντ και Σμιθ-Ρόου, ο Βάσκος προπονητής δε θα μπορεί να υπολογίζει μέχρι και το τέλος του 2023 στον Τόμας Πάρτεϊ.

Διαβάστε επίσης: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Ο 30χρονος μέσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, τον οποίο υπέστη σε φιλικό αγώνα που έδωσε παίζοντας με την Εθνική του ομάδα κόντρα στις ΗΠΑ. Ο Πάρτεϊ έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα των «Gunners» από τις 8 Οκτωβρίου και τον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τις τελευταίες εξετάσεις να δείχνουν πως η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα έρθει με τη νέα χρονιά. Παράλληλα, η συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα αποφασιστεί στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με την ανάρρωσή του.

Ο Αρτέτα ψάχνει για νέο μέσο και έχει στραφεί στη λύση του Ντάγκλας Λουίζ της Αστον Βίλα. Αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση με τον Βραζιλιάνο, τότε η ομάδα του Λονδίνου θα κινηθεί για τον Θουμπιμέντι της Σοσιεδάδ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ