Ο Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος των… πρώτων (pics)

Ο Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος των… πρώτων (pics)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, κέρδισε το βραβείο του προπονητή του μήνα για τρίτη συνεχόμενη φορά και παράλληλα κατέγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ...

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, προπονητής της Τότεναμ, κέρδισε το βραβείο του προπονητή του μήνα για τρίτη συνεχόμενη φορά φέτος και παράλληλα κατέγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Η ομάδα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού, είχε το… απόλυτο τον Οκτώβριο με 3 νίκες σε 3 αγώνες. Πρόκειται για της αναμετρήσεις με τη Λούτον εκτός (1-0), με τη Φούλαμ εντός (2-0) και με την Κρίσταλ Πάλας επίσης εκτός (2-1).

Διαβάστε επίσης: Τελικά η «Opap Arena» δεν είναι τόσο… αφιλόξενη (vids)

Όμως ο Ποστέκογλου με αυτό το ρεκόρ, δημιούργησε άλλο ένα. Οι επιδόσεις της Τότεναμ με τον πρώην τεχνικό της Σέλτικ, είχαν ως αποτέλεσμα να κάνουν τον «Ange» τον πρώτο προπονητή που κερδίζει το βραβείο τους τρεις πρώτους μήνες της σεζόν στην Premier League.

Ταυτόχρονα, μπήκε στο… κλειστό κλαμπ των προπονητών με τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του βραβείου, μαζί με τους Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Γκουαρδιόλα και Αντόνιο Κόντε.

Ο Νοέμβρης όμως, δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τα «σπιρούνια», αφού η Τότεναμ έκανε την πρώτη της ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Τσέλσι (4-1). Στα προηγούμενα 10 παιχνίδια μετρούσε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, με σκορ 22-9 και φυσιολογικά, «σάρωσε» τα αντίστοιχα βραβεία Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ