Φέργκιουσον: «Υποστήριζα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παιδί»

Φέργκιουσον: «Υποστήριζα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παιδί»

Ο Έβαν Φέργκιουσον ήταν Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πλέον δεν ενδίδει στο ενδιαφέρον της.

Ο Έβαν Φέργκιουσον συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την Μπράιτον και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε προσφορά 50 εκατομμυρίων λιρών (57 εκατομμύρια ευρώ) την περασμένη σεζόν.

Ο 19χρονος Ιρλανδός επιθετικός έχει πλέον παραδεχτεί ότι μεγάλωσε υποστηρίζοντας τους «Κόκκινους Διαβόλους» και του άρεσε να παρακολουθεί τους διάσημους επιθετικούς τους.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στην… αγκαλιά του Μέσι!

«Υποστήριζα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παιδί. Είχε τους Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ και, προφανώς, τον Ντάνι Γουέλμπεκ. Πάντα είχαν καλούς επιθετικούς», σχολίασε ο έφηβος άσος μιλώντας στην Daily Mail.

Η απόδοση του Φέργκιουσον έχει προκαλέσει πολλές εικασίες για το μέλλον του, αλλά ο επιθετικός της Μπράιτον λέει πως έχει συνηθίσει να γίνεται αντικείμενο εικασιών και ότι στην παρούσα στιγμή συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Φέργκιουσον υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον που τον συνδέει με τον σύλλογο μέχρι το 2029. Οι «Γλάροι», αντίπαλοι της ΑΕΚ στον Β΄ όμιλο του Europa League, επιστρέφουν στη δράση του πρωταθλήματος αύριο (12/11) με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ