«Τίναξε» την μπάνκα στον αέρα για 15χρονο η Μάντσεστερ Σίτι

«Τίναξε» την μπάνκα στον αέρα για 15χρονο η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε αδιανόητο ποσό για 15χρονο ποδοσφαιριστή, που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο λίρες.

Επταψήφια επένδυση για το μέλλον έκανε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι διέθεσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο λίρες για τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της Λιντς, Φίνλεϊ Γκόρμαν, καταγράφοντας βρετανικό ρεκόρ.

Οι «πολίτες» φαίνεται πως είτε αποκτούν ποδοσφαιριστή της ποιότητας και των εμπειριών του Έρλινγκ Χάαλαντ, είτε έναν νεαρό που έχει εντυπωσιάσει και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, αποφασίζουν να… βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να «τινάξουν» την μπάνκα στον αέρα.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση Καραπαπά στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Νίκη σε δύσκολη έδρα με τους καλύτερους οπαδούς του σύμπαντος δίπλα μας»

Οι «πολίτες» κάτι τέτοιο το απέδειξαν με την κίνηση με την οποία κατεγράφη βρετανικό ρεκόρ και αφορά την προσθήκη του 15χρονου, Φίνλεϊ Γκόρμαν, στις υποδομές του κλαμπ. Πρόκειται για ένα παιδί που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Λιντς και τώρα έχει κοστίσει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο λίρες για να μετακινηθεί στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ.

Ο μικρός, προς το παρόν έχει καταγράψει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κ-18 της Πρέμιερ Λιγκ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ