Με εντολή Ράτκλιφ, τελειώνει από τη Γιουνάιτεντ μεγάλο στέλεχος (pic)

Με εντολή Ράτκλιφ, τελειώνει από τη Γιουνάιτεντ μεγάλο στέλεχος (pic)

Ο Ράτκλιφ αποφάσισε να «ξηλώσει» από τη θέση του τον CEO της Γιουνάιτεντ Ρίτσαρντ Άρνολντ.

Ο Σερ Τζίμ Ράτκλιφ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του 25% του μειοψηφικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησε στη πρώτη του κίνηση ως ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφασίσζοντας να απομακρύνει από τη θέση του CEO τον Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο οποίος έιχε αντικαταστήσει τον Φεβρουάριο του 2022 τον Έντ Γούντγουορντ.

Ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, θα δαπανήσει το ποσό των 2 δισεκατομμυρίων για το 25% του μειοψηφικού πακέτου των ων «κόκκινων διαβόλων», έχοντας θέσει ωστόσο και τον όρο, να έχει τον πλήρη έλεγχο στον αθλητικό τομέα.

Διαβάστε επίσης: «Οι παίκτες-έκπληξη της Euroleague – Ποιος είναι από τον Ολυμπιακό…»

O Άρνολντ θα αποχωρήσει άμεσα, καθώς ήδη έχουν οριστικοποιηθεί τα απαραίτητα έγγραφα για την απομάκρυνση του, με τον Πάτρικ Στιούαρντ να αναμένεται να αναλάβει τη θέση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρόλο που ο Ράτκλιφ θέλει να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές, προκειμένου να φέρει τη Γιουνάιτεντ ξανά στη κορυφή, ο τελευταίος λόγος εξακολουθεί να περνάει από τα χέρια των Γκλέιζερς, καθώς εξακολουθούν να κατέχουν το υπόλοιπο 75%. Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν χαροποιεί τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι επιθυμούν να αποχωρήσουν οι Γκλέιζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ