Η Τότεναμ θέλει να αποκτήσει τον δικό της Μπέλινγκχαμ!

Η Τότεναμ θέλει να αποκτήσει τον δικό της Μπέλινγκχαμ!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο αδερφός του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Τζομπ, έχει μπει στο στόχαστρο της Τότεναμ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ο νέος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Άγγλο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να μην σταματά να πετυχαίνει γκολ και διακρίσεις με τη φανέλα της Βασίλισσας.

Ωστόσο η οικογένεια Μπέλινγκχαμ, έχει ακόμα ένα μέλος το οποίο διαπρέπει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο 18χρονος Τζομπ Μπέλινγκχαμ αγωνίζεται στη Σάντερλαντ  και στην Τσάμπιονσιπ (2η κατηγορία της Αγγλίας), με τη φανέλα της οποίας τα πηγαίνει εξαιρετικά και μέχρι τώρα έχει παίξει σε 16 παιχνίδια, με απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: «Ανέβηκε στην ιεραρχία της Λάτσιο ο Μανδάς» – Πλησιάζει το ντεμπούτο του

Οι εμφανίσεις του μικρού αδερφού Μπέλινγκχαμ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο Νησί και όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος μέσος έχει μπει στο στόχαστρο της Τότεναμ.

Οι Σπερς τα πάνε πολύ καλά στη φετινή Premier  League υπό τις οδηγίες του Άγγλου Ποστέκογλου, με την ομάδα από το Λονδίνο να βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και στο -2 από τη πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Γι’ αυτό το λόγο η Τότεναμ θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να μείνει ανταγψνιστική και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ