Τζέιμς για Τιάγκο Σίλβα: «Σε εκείνον πηγαίνω όταν θέλω συμβουλές»

Τζέιμς για Τιάγκο Σίλβα: «Σε εκείνον πηγαίνω όταν θέλω συμβουλές»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρις Τζέιμς, για το πρότυπό του και συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα.

Ο Ρις Τζέιμς έχει το καλύτερο πρότυπο δίπλα του για να βελτιωθεί και να μάθει ακόμα περισσότερα ηγετικά στοιχεία στην Τσέλσι και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τιάγκο Σίλβα είναι πάντοτε δίπλα του και έτοιμος να τον ακούσει όταν τον χρειάζεται.

Ο Τζέιμς τα τελευταία χρόνια έχει πιέσει τόσο τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και να δώσει μάχη και στο πνευματικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντέιβις και οι free agents του ΝΒΑ που κοιτάζουν ζεστά την Ευρώπη (vids)

«Πλέον ακούω περισσότερο το σώμα μου και αισθάνομαι τη δύναμή μου να επανέρχεται στο καλύτερο επίπεδο» σχολίασε ο διεθνής αμυντικός, που όμως, θέλησε να σταθεί περισσότερο στον Τιάγκο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος με τις εμπειρίες του και τον τρομερό χαρακτήρα του, συμπεριφέρεται ως «ποδοσφαιρικός πατέρας» του Ρις Τζέιμς, με τον τελευταίο να λέει:

«Είναι ο άνθρωπος στον οποίο πηγαίνω κάθε φορά, όταν έχω αμφιβολίες για πράγματα ή όταν θέλω ν’ ακούσω συμβουλές. Τον έχω πραγματικά σαν πατέρα μου. Δεν ξέρω τι σόι αρχηγός είμαι μέχρι στιγμής, αλλά το απολαμβάνω και δουλεύω πολύ για να φτάσω εκεί που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ