Ράις: «Ήμουν πολύ νευρικός όταν πήγα στην Άρσεναλ λόγω του κόστους της μεταγραφής»

Ράις: «Ήμουν πολύ νευρικός όταν πήγα στην Άρσεναλ λόγω του κόστους της μεταγραφής»

Για την πίεση που αισθάνθηκε όταν πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ, μίλησε ο Ντέκλαν Ράις.

Η Άρσεναλ έβγαλε από τα ταμεία της, το περασμένο καλοκαίρι, το ποσό των 105 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 120 εκ. ευρώ) για να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ.

Τα χρήματα που ξοδεύτηκαν επηρέασαν τον μέσο των «κανονιέρηδων», ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα νευρικός, νιώθοντας τεράστια πίεση καθώς ήθελε να αποδείξει άμεσα πως άξιζε αυτά τα λεφτά.

Οι δηλώσεις του Ντέκλαν Ράις:

«Όταν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή, ήμουν πολύ νευρικός λόγω του κόστους της μεταγραφής. Είσαι ένας άνθρωπος που αγοράστηκε για 105 εκατομμύρια λίρες, δεν αισθάνεσαι πολύ φυσιολογικά. Αλλά αυτό οφείλεται σε αυτά που είχα κάνει στη Γουέστ Χαμ. Είναι 100 εκατομμύρια λίρες, είναι πολλά χρήματα, μπορούσα να καταλάβω την πίεση που συνεπάγεται.

Όχι μόνο η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου, αλλά υπάρχει η προσδοκία να προσφέρεις αμέσως. Έχουν επενδύσει πολλά χρήματα σε μένα, πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να πάω εκεί και να αλλάξω τα πράγματα».

Για το ότι και ο Γκρίλις είχε δυσκολευτεί τον πρώτο καιρό στη Σίτι: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής 100 εκατομμυρίων λιρών, αλλά καθώς δεν έπαιζε τόσο πολύ, ήταν μάλλον λίγο διαφορετικό για αυτόν. Τώρα πετάει και είναι το ίδιο για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ