Με την… ευλογία του Βενγκέρ η μεταγραφή του Ράις στην Άρσεναλ

Με την… ευλογία του Βενγκέρ η μεταγραφή του Ράις στην Άρσεναλ

Ο Βενγκέρ εξέφρασε την πεποίθηση πως με την απόκτηση του Ράις, η Άρσεναλ θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της διεκδικήτριας της Premier League.

Σε ένα από τα δυνατά μεταγραφικά μπρα ντε φερ του καλοκαιριού, η Άρσεναλ επικράτησε της Μάντσετστερ Σίτι και κατάφερε να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Γουέστ Χαμ και βασικός με την Εθνική Αγγλίας, κόστισε 116 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ και έρχεται με τις προσδοκίες να αναλάβει τα ηνία της μεσαίας γραμμής των δευτεραθλητών Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πρέσινγκ για Ντουάρτε

Πολλοί πιστεύουν πως οι Κανονιέρηδες πλήρωσαν υπεραξία στην περίπτωση του 24χρονου κεντρικού χαφ, αλλά όταν η κίνηση αυτή προκαλεί τα καλά λόγια του θρυλικού για τους Λονδρέζους, Αρσέν Βενγκέρ, οι αμφιβολίες… περισσεύουν.

Ο 73χρονος πλέον Αλσατός, πρώην προπονητής και αναμορφωτής της Αρσεναλ, δήλωσε πως η νέα σεζόν αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς ενισχύθηκε στις μεταγραφές, κάνοντας ειδική μνεία στον Ντέκλαν Ράις.

«Η απόκτηση του Ράις είναι μια καλή επένδυση. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και σίγουρα στόχος θα είναι η κατάκτηση του τίτλου. Η Αρσεναλ έχει καλές πιθανότητες και οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα», τόνισε ο διάσημος Γάλλος τεχνικός, ο οποίος κάθισε στο πάγκο της αγγλικής ομάδας επί σειρά ετών (1996-2018).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ