«Ο Κασεμίρο στη Σαουδική Αραβία, ο Νέβες αντικαταστάτης του»

«Ο Κασεμίρο στη Σαουδική Αραβία, ο Νέβες αντικαταστάτης του»

Ο Ερικ Τεν Χαγκ επιμένει στην απόκτηση του Ζοάο Νέβες, ως αντικαταστάτη του Κασεμίρο που οδεύει προς Σαουδική Αραβία.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ επιμένει στην απόκτηση του Ζοάο Νέβες για ν’ αλλάξει την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κασεμίρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να πάρει τον 19χρονο Πορτογάλο στη θέση του.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, όταν μεταγράφηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Κασεμίρο, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ (pic)

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη ο Κασεμίρο έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, ενώ η Μάντσεστερ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ζοάο Νέβες για να πάρει τον Ιανουάριο τη θέση του.

Ο 19χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του στα 110 εκατ. ευρώ και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει τα χρήματα για να πάρει το νέο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ