Φούλαμ – Γουλβς 3-2: «Λυτρωτής» για τους Λονδρέζους ο… Γουίλιαν

Φούλαμ – Γουλβς 3-2: «Λυτρωτής» για τους Λονδρέζους ο… Γουίλιαν

Έπειτα από ένα τρελό ματς με πέντε γκολ, τρία πέναλτι και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουίλιαν (ευστόχησε σε πέναλτι στο φινάλε) η Φούλαμ επικράτησε με 3-2 της Γουλβς στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League

Με τον Γουίλιαν να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε (το δεύτερο του στο ματς) η Φούλαμ κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γουλβς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Τρελό ματς με πέντε γκολ, τρία πέναλτι και εξαιρετικό ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ιβόμπι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: «Αγκάθι» με Αραούχο στην ΑΕΚ – Γιατί οδηγείται προς την έξοδο ο Αργεντινός

Ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει με τον Κούνχα να φέρνει το ματς στα ίσα με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα με το 1-1 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Γουίλιαν να είναι εύστοχος στο 59′ από τα 11 βήματα. Ο Χουναγκ Χι-Τσαν στο 75′ έφερε το ματς ξανά σε ισορροπία ευστοχώντας και αυτός με την σειρά του από την άσπρη βούλα, με τον Γουίλιαν να «λυτρώνει» τους Λονδρέζους με το ίδιο νόμισμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Ριμ, Καστάιν, Ρόμπινσον, Μπάσεϊ, Κέιρνι (90+6′ Ντιόπ), Περέιρα (76’ Γουίλσον), Ριντ, Γουίλιαν (90+6′ Λούκιτς), Χιμένες (76’ Βινίσιους), Ιβόμπι.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Κίλμαν, Μπουένο, Αΐτ Νουρί (19’ Ντόχερτι), Τότι, Λεμινά, Μπελεγκάρντ (62’ Κάλαϊντζιτς), Ζοάο Γκόμες, Χουάνγκ, Κούνια (83’ Ντόιλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ